Mi-a fost recomandat medicul stomatolog Pedro Marin. Sunt foarte multumita de rezultat si de medicul meu. (Renate Cerljen, Miss Universe Sweden 2009).

RADIOLOGIE

 

 

  • -  Procedeul de captare a radiografiei, direct in format digital, ofera imagini de inalta rezolutie ce permit efectuarea unor diagnostice imagistice complete precum: status dentar, film muscat, radiografii retroalveolare, radiografii individuale periapicale
  •  
  • -  Radiodiagnosticul se efectueaza chiar in timpul tratamentului pe fotoliul stomatologic
  •  
  • -  Atat radiografiile intraorale, cat si cele panoramice sunt captate in format digital, ceea ce determina o reducere cu 80%  a radiatiilor incasate de pacient.
  •  
  • -  Radiografiile sunt arhivate si pastrate timp indelungat, in cazul in care pacientul le solicita, avem posibilitatea sa le expediem in numai cateva minute cu ajutorul postei electronice.

 

 

Constituie un mijloc esential de diagnostic si tratament in stomatologia generala, dar si in specialitatile acesteia, ca ortodontia, endodontia si chirurgia orala.

 

Procedeul de captare a radiografiei, direct in format digital, ofera imagini de inalta rezolutie ce permit efectuarea unor diagnostice imagistice complete precum: status dentar, film muscat, radiografii retroalveolare, radiografii individuale periapicale.

 

Radiodiagnosticul se efectueaza chiar in timpul tratamentului pe fotoliul stomatologic.

 

Atat radiografiile intraorale, cat si cele panoramice sunt captate in format digital, ceea ce determina o reducere cu 80%  a radiatiilor incasate de pacient.

 

Radiografiile sunt arhivate si pastrate timp indelungat, in cazul in care pacientul le solicita, avem posibilitatea sa le expediem in numai cateva minute cu ajutorul postei electronice.

Sus
Deruleaza
Jos

Warning: Undefined variable $br_footer in /home/iecenter/public_html/footer.php on line 28
Credit cards Credit cards Credit cards