Mi-a fost recomandat medicul stomatolog Pedro Marin. Sunt foarte multumita de rezultat si de medicul meu. (Renate Cerljen, Miss Universe Sweden 2009).

CHIRURGIE SI IMPLANTOLOGIE

 

  • -  Extractii dentare, interventii chirurgicale parodontale
  •  
  • -  Rezectii apicale, odontectomii, chistectomii
  •  
  • -  Implantologie: de la refacerea unui singur dinte la punti si proteze pe implanturi, acestea se dovedesc a fi de cele mai multe ori solutia ideala, atit din punct de vedere al medicului, cit si al pacientului

 

 

Implantul dentar este o interventie chirurgicala frecventa in cadrul clinici noastre datorita experientei Dr. Pedro Marin, medic dentist cu competenta in implantologie, membru ales al Colegiului International al Medicilor Implantologi.

 

Procedeul de implantare consta in introducerea unui surub de titan in osul maxilar sau mandibular al pacientului cu scopul inlocuirii unui dinte care lipseste. Dupa realizarea acestei operatiuni, este necesara o perioada in care implantul va fuziona cu osul, astfel incat acesta sa devina punct de sustinere pentru o coroana dentara, lucrare partiala sau totala, fixa sau proteza mobilizabila. Implanturile dentare pastreaza integritatea structurii dvs. faciale si reduce inconvenientele associate pierderii dintilor.

 

De terapia implantara puteti beneficia indiferent de varsta, in cazul in care va lipsesc unul sau mai multi dinti.

 

Studiile clinice realizate in ultimii ani au demonstrat ca pe termen lung, rezultatele tratamentului de acest gen sunt poztive. Implanturile dentare se comporta ca proprii dvs dinti fie ca mancati, vorbiti sau radeti, iar diferenta intre dintii dvs. naturali si cei implantati este aproape insesizabila.

 

Sus
Deruleaza
Jos

Warning: Undefined variable $br_footer in /home/iecenter/public_html/footer.php on line 28
Credit cards Credit cards Credit cards